............................για τον Τουρισμό και τον ελληνικό πολιτισμό (όσο θα υπάρχει ακόμα) σελίδες της ΕΔΣΤΕ...

Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά Μνημεία UNESCO

Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά Μνημεία UNESCO
Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά Μνημεία UNESCO

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Προβολή της Ελλάδας στο Παρίσι από τη «Marketing Greece»

Τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι στο Παρίσι είδαν τις πολλαπλές δυνατότητες και τους προορισμούς που προσφέρει η Ελλάδα
04 Δεκ 2014 
Picture 0 for Προβολή της Ελλάδας στο Παρίσι από τη «Marketing Greece»

Επιχείρηση γοητείας προς τους Γάλλους, με την προβολή μιας τουριστικής Ελλάδας «πέραν της πεπατημένης», πραγματοποίησε σήμερα στο Παρίσι η ομάδα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας «Marketing Greece».
 
Με προβολές και βίντεο, σε συνάντηση που έγινε στο κεντρικό ξενοδοχείο «Claridge» στα Ηλύσια Πεδία, οι τουριστικοί πράκτορες και οι δημοσιογράφοι εξειδικευμένων περιοδικών, μπόρεσαν να δουν τις πολλαπλές δυνατότητες και τους προορισμούς που προσφέρει η Ελλάδα καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο το καλοκαίρι.
«Η σχέση μας με τους Γάλλους χρονολογείται από χρόνια» εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός διευθυντής της πρωτοβουλίας «Marketing Greece», Ιωσήφ Πασχάλης. «Οι διακοπές των Γάλλων όμως έχουν κυρίως να κάνουν με το κλασσικό προϊόν της Ελλάδας, "Ήλιο-Θάλασσα- Πολιτισμό". Στόχος μας είναι να τους γνωρίσουμε μια Ελλάδα πέρα από τους γνωστούς διάσημους προορισμούς. Νέα τουριστικά προϊόντα αυθεντικά που έχουν έως τώρα μικρότερη τουριστική απήχηση» πρόσθεσε.
Βασικό εργαλείο για την όλη προσπάθεια θα είναι και ο ιστότοπος www.discovergreece.com, ο οποίος πλέον λειτουργεί και στη γαλλική γλώσσα. Περίπου 120 πρωτότυποι προορισμοί είναι οργανωμένοι θεματικά.
Η «Marketing Greece» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2013 από τη Συνομοσπονδία Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), τη Συνομοσπονδία Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και την Ένωση Εταιρειών Επικοινωνίας.
Ως μοναδικός στόχος φέρεται «η προβολή της Ελλάδας σε συνεργασία με την κυβέρνηση και την ιδιωτική πρωτοβουλία.
Η όλη προσπάθεια δρομολογείται σε συνδυασμό με τη στρατηγική προβολής της Αθήνας, που έχει ξεκινήσει το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών με το σλόγκαν «I΄m an Athenian too» (Είμαι και εγώ Αθηναίος).
«Η Αθήνα λειτουργεί ως καταλύτης για την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στην Ελλάδα. Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην προβολή της πόλης ως ιδεώδη προορισμό καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους και το σλόγκαν της καμπάνιας "I΄m an Athenian too" εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχει αναπτύξει "Marketing Greece"».
Στην εκδήλωση συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο διευθυντής πωλήσεων της AEGEAN στη Γαλλία, Πιερ Εμανουέλ Ντιμπόν, ο οποίος ανακοίνωσε την αύξηση των κατευθείαν πτήσεων ανάμεσα σε Γαλλία και Ελλάδα, που θα φθάσουν τις 64, ενώ πριν από τέσσερα έτη ήταν μόλις 7.
Επίσης, όχι μόνο το Παρίσι, αλλά επτά γαλλικές πόλεις θα έχουν κατευθείαν πτήσεις με ελληνικές πόλεις και νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου